Direktesalg

Faktaside

Hva er direktesalg fra forfatter?

Direktesalg fra forfatter betyr at du kan kjøpe boken rett fra forfatteren. Dette gjøres kun når den aktuelle boken ikke lenger er tilgjengelig i bokhandelen.

Hvorfor selges boken på denne måten?

For å spare utgifter til lagerplass, kan forlaget bestemme seg for å makulere en bok. Forfatteren får da tilbud om å overta restopplaget. Noen ganger kan dette dreie seg om et større antall bøker. Forfatteren besørger selv lagerplass og effektuering av bestillingene. For mange forfattere vil dette være en god måte å sørge for at bøkene fortsatt er allment tilgjengelig.

Hvilke titler er tilgjengelige fra Christopher Grøndahl?

Den sjette søvn, roman Aschehoug 1998, hardback

Poppel, roman Aschehoug 2000, hardback

104, roman Aschehoug 2006, hardback (finnes i bokhandelen som paperback)

Hvordan fungerer det?

Direktesalg fra disse hjemmesidene foretas via PayPal. Du betaler med kredittkort på et sikkert nettsted. Boken blir sendt til deg i posten i løpet av 3 - 10 virkedager.

Hvordan tar jeg kontakt?

Ta kontakt med kundeservice (at) grondahl.no dersom du lurer på noe. Vi hører gjerne fra deg hvis du har tilbakemeldinger, men kan dessverre ikke garantere refusjon dersom bøkene mot formodning ikke skulle falle i smak.

Hva syns forfatteren om at folk kjøper bøkene hans på denne måten?

Forfatteren blir veldig glad og takknemmelig når noen vil kjøpe og lese bøkene hans. Det er jo tross alt derfor han skriver.

© christopher grøndahl